TEMA: Sverigedemokraterna

sverigedemokraterna frimurare

Sverigedemokraterna (SD) grundades den 6 februari 1988 och är sedan 2010 ett av de 8 partierna som är representerade i Sveriges riksdag. Likt dom andra riksdagspartierna har även Sverigedemokraterna blivit infiltrerat av frimurarorden. Det har alltid varit viktigt för frimureriet att finnas i maktens korridorer, så att deras vilja och mål vidhåller samma kurs vilket parti som än styr Sverige. Frimurarna genomgår ritualer med frimurarbröder från andra riksdagspartier. Med rituella begravningar, eder och hot sammansvetsas de i ett oupphörligt och evigt förbund dom emellan. Detta gör frimureriet till en grogrund för jäv, korruption och maktmissbruk, vilket kan bevittnas både internationellt och nationellt.

 

Sammy Almedal
Riksdagskanslichef

Sammy Almedal (SD), född 23 november 1970 och är folkbokförd i Skara. Almedal sitter som suppleant i riksbanksfullmäktige och har tidigare varit VD för Jak Medlemsbank men blev uppsagd 2017. Grad 8 i Svenska frimurareorden.

 

Patrick Reslow
Riksdagsledamot.

Patrick Reslow (SD), född 28 maj 1970 i Slottsstadens församling i Malmö. Reslow lämnade moderaterna den 17 maj 2017 och började istället representera Sverigedemokraterna i riksdagen. Reslow utredes 2018 för bedrägeri efter tvivelaktiga avdrag. Grad 5 i Svenska frimurareorden.

Bo Broman
Riksdagsledamot.

Bo Broman (SD), född 11 maj 1969 och uppvuxen i Eslöv, har studerat juridik i Lund. Broman sitter som ordinarie ledamot i riksbanksfullmäktige. De senaste åren har han arbetat som ekonomichef för ett antal bolag och även för SD. Grad 2 i Svenska frimurareorden.

Martin Westmont
Ledamot i Stockholms kommunfullmäktige.

Martin Westmont (SD), född 30 oktober 1978 och är folkbokförd i Stockholm. Sitter för Sverigedemokraterna i Stockholms kommunalfullmäktige. 2018 plockade han ut 50.000 kr extra i månaden för en heltidstjänst som sin egen politiska sekreterare. Grad 2 i Svenska Frimurareorden.

 

Källor: Svenska Frimurare Ordens Matrikel, Sverigedemokrater i Riksdagen, Linkedin

 

civilkurage@protonmail.com

 

 

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close