Meddelande till avhoppare.

avhoppade frimurareDom som söker sig till frimureriet är ofta välmenande personer som gått in i frimureriet i karriärsyfte, helt ovetande om logernas organisation och målsättning. Andra har lockats av frimureriets mystik, hemlighetsfullhet och möjlighet till sällskapsliv bland likasinnade. Genom gamla och välbeprövade metoder lockas nya medlemmar in i frimurarlogerna, varefter dom hjärntvättas med hjälp av ritualer och starka eder.

Medlemmarna inom frimureriet betraktas symboliskt som ohuggna stenar. Med hjälp av frimureriets ritualer skall medlemmarna mejslas och slipas till fullständiga kuber, som skall användas som byggstenar i byggandet av templet. Alla kantigheter dvs personlighetsdrag arbetas bort genom suggestion, ockultism och kabbalism. Långsamt men säkert förvandlas självtänkande personer till viljelösa sektmedlemmar.

Börjar du tvivla eller har du tröttnat på livet i det hemliga ordenssällskapet?

Tveka inta att kontakta oss:

 

 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close